4 april: Wereld Zwerfkattendag!

Hoewel we op dit moment op het nieuws niets ander meer horen dan Corona, draait de bol nog gewoon verder en dat geldt ook voor de zwerfkatjes.

Onze vrijwilligers voor het zwerfkattenproject zijn nog steeds actief want NU is het moment om nog een hoop ongewenste drachten te voorkomen.
Gelukkig is dit een activiteit die als hoognodig gezien wordt en mag er verder gevangen worden want anders worden we over een paar weken letterlijk platgebeld over nestjes die overal opduiken.
Wij rekenen op jullie om ons te helpen dit te voorkomen!

Heb je zwerfkatten in de buurt: geef dit door aan ons of aan de gemeente (milieudienst).
Heb je al een nestje gespot: geef dat onmiddellijk (ook in het weekend of ‘savonds) door aan ons zodat we het nestje kunnen opvolgen en ingrijpen wanneer dat nodig is.
Zie je een zieke of gewonde zwerfkat: laat dit onmiddellijk (ook in het weekend of ‘savonds!) aan ons weten zodat we een vanger kunnen sturen die het katje naar de dierenarts brengt.

Dit alles kost u niks meer dan een paar minuten en u redt er levens mee.

(Onze vangers houden zich strikt aan de Covid-voorzorgsmaatregelen en zullen uw gezondheid niet in gevaar brengen. Gelieve hen hierbij te helpen door de nodige afstand te houden en hen niet aan te raken.

Milieudienst Mol: 014/33.07.35 milieudienst@gemeentemol.be
Poezencentrale Mol: 0475/786.445 info@poezencentrale.be

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.