Arme Micha

21 augustus 2020: UPDATE: Helaas is de hemel weer een sterretje rijker. Micha, zo hadden de kindjes van de meldster haar genoemd, is deze namiddag zachtjes ingeslapen.…

20 augustus 2020: En gisteravond kregen we nog een alarmerend telefoontje binnen van mensen uit Gompel, een zwerfkatje dat er bijzonder slecht uitzag en op zijn laatste pootjes leek te lopen, of we konden helpen?
Dit katje MOET geholpen worden!

Ze mochten meteen doorrijden met het manneke naar onze dierenartse Kaat en een onderzoek wees uit dat het ventje niet alleen uitgedroogd en veel te mager was maar ook verhoogde nierwaarden had en bloedarmoede.
Hij werd meteen aan het infuus gelegd en na 48u zal er terug bloed getrokken worden om te zien of er een verbetering in te zien is die aangeeft dat hij nog een kans maakt.

Alle duimen omhoog voor deze knul aub, hij gaat het nodig hebben….

Wie graag wil helpen met de dierenartskosten van dit ventje, kan een gift doen op onze rekeningnummer BE85 6528 2347 3906.
Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.