Ava: het waren spannende dagen!

6 april 2021: Zondagavond reden we met Ava naar Dierenkliniek Herckenrode in Kuringen omdat we geen goed oog hadden in haar situatie en ons buikgevoel bleek helemaal te kloppen!

Ze namen meteen bloed, daaruit bleek dat haar HTC (hematocrietwaarde) enorm laag was (10) en haar ontstekingswaarden waren enorm hoog.
Ava ging meteen terug aan het infuus en ze hielden haar heel de nacht goed in de gaten.
De volgende dag daalde haar HTC nog tot amper 9… Even dachten we aan een bloedtransfusie maar haar lichaam was duidelijk nog aan het vechten tegen de bloedarmoede dus we besloten even af te wachten en haar lichaam zelf de kans te geven.

Vandaag kregen we te horen dat haar HTC gestegen is naar 13.5! OEF! We gaan weer naar boven! Ook waren haar ontstekingswaarden enorm gedaald… Wat is ze een vechtertje!

Omdat haar HTC nog heel erg laag is blijft Ava nog steeds onder de goede zorgen van de dierenkliniek en houden ze haar goed in de gaten! Maar we zijn hoopvol dat ze de komende dagen nog blijft vechten en haar HTC naar boven blijft gaan! De normale waarden liggen tussen de 30 en 44 dus ze heeft nog een hele weg te gaan.

Graag willen wij nog een heel erg dikke dank je wel doen aan Vzw AZURAdie het financiële kostenplaatje van Ava voor hun neemt!
Ook een hele dikke dank je wel aan het team van Dierenkliniek Herckenrode voor de goede zorgen!

Wie Ava graag een cadeautje wil schenken kan dit via:https://vzwazura.be/product-categorie/poezencentrale-mol/
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.