CLARA en DINO

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Wij zijn Clara en Dino, twee zijdezachte zwarte pareltjes op zoek naar een rustige thuis. We komen zelf vragen om aaitjes, s ‘morgens als je opstaat staan we klaar voor het ontbijt (vlees in een kommetje). Ook houden we de wacht in de badkamer en voelen we of de temperatuur van je badwater in orde is.
Als je in de zetel zit, komen we graag bij jou liggen, zelfs op jouw schoot, maar aaien hoeft niet altijd. Aaien vinden we vooral prettig als we langs jou benen met gebogen rug komen fletsen.
Door het raam naar buiten kijken vinden we heel prettig, zeker als er hier en daar een vogeltje of vlinder voorbij komt, dan weten we wel wat te vertellen. We houden niet van drukte en vreemde mensen, maar wanneer jij voor ons zorgt kunnen we je niet meer missen. Als je even weg bent en je komt thuis zijn wij ook de eerste die een goedendag komen zeggen.
We zouden dus graag een rustig thuisje vinden bij baasjes die ervaring hebben met het begrijpen van kattentaal. In zo’n omgeving gaan we openbloeien en worden we de fijnste katjes die je je kan voorstellen.
* kunnen bij andere katten: Ja
* kunnen bij honden: Onbekend
* kunnen bij jonge kinderen: Nee
* kunnen bij oudere kinderen +14: Ja
* moeten buiten kunnen: Nee, mogen enkel buiten
in een volledig afgesloten kattenren
* kunnen op appartement: ja
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/