Een drukke week…we beginnen met Izzy

11 april 2020: Eerder deze week werden we gebeld over een zwerfkatje waar de darmen er een stukje uit hingen en ze hadden geen idee hoe lang dat al was.
Onze medewerker Yenthe vloog erop af en had het katje gelukkig snel gevangen. Meteen door naar onze dierenarts Caroline Polaster want dit zag er niet goed uit.

Gelukkig was er nog geen weefsel afgestorven en kon de darm terug op zijn plaats gebracht worden maar ze had ook nog een flinke luchtwegeninfectie, zat bomvol wormen en had stinkende diarree.
Wat de oorzaak van de prolaps van de darm was, is niet duidelijk en het katje bleef dan ook in observatie bij Caroline en werd behandeld voor de diarree en luchtwegeninfectie.
Vandaag mocht hij doorgaan naar opvangmama Krisje en we gaan Izzy daar nu de kans geven om te laten zien of zij een huiskatje wil worden.

Op dit adres zaten nog meer zwervertjes want ze werden daar verzorgd door een lieve man die hun niet aan hun lot wilde overlaten.
Yenthe had gezien dat er meer katjes waren met prutoogjes en nog 1 bijzonder dikke dame dus het verhaal was daar voor ons nog niet gedaan….

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.