Een nieuwe thuis voor Tiny en Will!

20 april 2021: Zaterdag is er iets heel spannend gebeurd: Tiny en Will zijn naar hun nieuwe thuis gegaan!

Dit was heel spannend omdat ze al eens een keer geadopteerd waren maar ze konden hun draai niet vinden, gingen prompt in hongerstaking en zijn dan toch maar terug gekomen naar hun opvangmama.
Het lag zeker niet aan de mensen die hen geadopteerd hadden want ze hadden enorm hun best gedaan dus we wisten even niet wat voor thuis voor hen dan wel zou lukken
.
Het heeft dan ook even geduurd voor hun opvangmama hen weer voor adoptie durfde te zetten, met een hele lijst van voorwaarden en wensen erbij, maar het moest deze keer goed gaan!
Er werd al afgesproken dat dit de laatste poging zou zijn en ze lid van de vaste clan zouden worden als ze deze keer weer terugkwamen want dit nog een 3de keer moeten doorstaan, was geen optie.

En toen kwam er een aanvraag die perfect leek…. en we besloten de kans te wagen. Deze lieve mensen werden gedrild door de opvangmama want het moest lukken dit keer!
Zaterdag is ze hen naar ginder gaan brengen en kwam ze met een bang hartje terug… het is zo moeilijk om zo’n bangerikken te moeten achterlaten zonder dat je hen kan uitleggen waarom het goed voor hen is….

Maar de dagelijkse updates toonden dat er meer vooruitgang was dan verwacht en we delen dan ook heel graag de beelden die we vandaag kregen!
Bangerik Will doet het zelfs beter dan de anders zo moedige Tiny en dat hebben we volledig te danken aan de inzet en het geduld van zijn nieuwe baasjes.

Wij denken dat het daar dik in orde komt en wij wensen hen nog heel veel fijne jaren samen!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.