Geweldig nieuws voor Sato!

23 november 2019:We hadden het al een tijdje verwacht maar deze week kregen we dan toch het superfijne nieuws: Sato mag permanent bij haar opvanggezin blijven wonen!
Sato werd gevonden in het centrum van Mol op de hoek van een drukke straat, helemaal in paniek. Ze durfde niet te bewegen en had er urenlang klaaglijk zitten mauwen om hulp.

Wat ze heeft meegemaakt, daar hadden we het raden naar maar het duurde lang voor Sato zich op haar gemak begon te voelen bij haar gastgezin.
Maar dat ze zich daar nu op haar gemak voelt, is wel duidelijk. Een schootkatje zal ze nooit worden maar naar haar opvanggezin toe ze best aanhankelijk en ze weet dat zij daar gewoon zichzelf mag zijn en haar grenzen gerespecteerd worden.

Omdat verandering haar toch altijd wat van haar melk brengt, was er twijfel of een opvanggezin, waar katjes komen en gaan, voor Sato wel de ideale situatie was. Omdat haar gastgezin voor het het allerbeste wou, zijn we nog even op zoek gegaan naar een betere thuis.
Maar Sato heeft het hen ondertussen toch wel duidelijk gemaakt, vermoeden we, dit is hét thuisje waar zij wil blijven en wij zijn superblij dat ze dat nu ook mag.

Jessica en Rob, jullie zijn voor dit katje de allerbeste baasjes en wij wensen jullie samen nog veel fijne jaartjes toe!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.