GRUWELIJK EN BARBAARS…. We hebben hier geen andere woorden voor!

16 februari 2021: Vanmiddag kregen we telefoon uit de Middenstraat in Mol Rauw. Een katje zat in een tuin en zat met haar pootje vast in iets.

Onze vrijwilligster schoot meteen in actie want in zulke gevallen valt geen tijd te verliezen.
Toen we aankwamen zagen ze meteen hoe ernstig het was. Het katje hing met haar voorpootje te bengelen in een (vossen)klem.
Een tweede vrijwilliger snelde meteen ter plaatse om te helpen. We konden de klem losmaken van de schutting waar het katje met klem over was gesprongen en blijven vastzitten. We snelden meteen met het katje naar onze dierenartsen die klaar stonden om meteen het diertje onder narcose te brengen en zo de klem te kunnen verwijderen.
Ondertussen ligt het arme dier bij onze dierenartsen op de operatietafel. Haar voorpootje moet volledig geamputeerd worden en ook de andere pootjes hebben flinke schade! Al haar nageltjes zijn uit haar pootjes, waarschijnlijk van zichzelf te hebben proberen te bevrijden van deze gruwelijke klem.
Dit onschuldig slachtoffer heeft HELSE PIJNEN doorstaan, haar toekomst is nog niet zeker maar ze is in de allerbeste handen en ze krijgt de allerbeste kansen!
Graag willen wij ook iedereen oproepen in de omgeving Middenstraat / Zandstraat om op te letten voor deze barbaarse toestanden.
Heb je meer info over wie deze klemmen plaats of als je weet waar er nog staan, neem dan alsjeblieft contact met ons op!
DIT IS ONTOELAATBAAR EN DE DADER MOET GESTRAFT WORDEN!!!!!!
Ondertussen hebben we haar Brida gedoopt, aangezien ze geen chip heeft en het onduidelijk is of ze een baasje heeft of het een zwerfkatje is.
Wie Brida wil steunen kan dit op rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de vermelding ‘ Gift Brida’
Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.
Graag ook nog een hele dikke dank je wel aan dierenartsencentrum Nieuwe Dijk om steeds weer voor ons klaar te staan!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.