Het waren weer heftige dagen….

24 april 2021: Donderdagavond laat kregen we nog telefoon uit Herentals.

Er was een wilde mama bevallen, ze had haar kleintjes achtergelaten en ze was niet meer gezien. De uren tikten verder en mama kwam niet meer opdagen. We besloten om de kleintjes naar onze extrazorg papmama Evi laten te gaan.
Eens aangekomen zagen we hoe verschrikkelijk klein ze nog waren.

Ze waren nog niet volledig proper, ze waren al aan het uitdrogen en hadden mega veel honger. Hoogstwaarschijnlijk wist hun mama niet wat te doen met hen 🙁
Onze Evi schoot meteen in actie en de kleintjes dronken flink hun eerste melkje… Het was een lange eerste nacht maar ze zijn er nog!
We beginnen voorzichtig te hopen…

We hoorden we bij onze collega’s of iemand een mamapoes in opvang had waar deze kleintjes eventueel bij konden maar we vonden geen goede match…
Gisteren ging op en neer, zo een pasgeboren kleintjes zijn extreem fragiel en kwetsbaar. Ze hebben geen biest van mama gekregen en het is extreem moeilijk om deze kittens erdoor te krijgen. Gelukkig hebben wij onze opvangmama Evi, die tonnen ervaring heeft en gouden handen! Duimen jullie mee voor onze Jim en Morris?

Wie deze lieverds graag al een kraamcadeautje schenkt? Dat kan via ons wenswinkeltje!
Liever een centje op de ‘paprekening’?
Dat kan via rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met vermelding ‘gift pappertjes’

Voor giften vanaf 40€ op de rekening ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.

!!!!!! Opgelet! Deze kittens zijn amper een paar dagen oud, adoptieaanvragen voor hen worden NIET beantwoord.
Reserveren is ook NIET mogelijk! Gelieve niet te bellen of mailen voor hen !!!!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.