Hulp voor Marie!

22 oktober 2020: Marie mocht haar leventje als buitenkatje een paar weken geleden inruilen voor een lekker warm mandje bij ons in de opvang en we wisten dat er een paar medische problemen waren.

Ze liep niet zo vlot achteraan, stond mager en zag er gewoon altijd vermoeid uit.
Een eerste bloedonderzoek toonde aan dat ze een overactieve schildklier had en ze had ook flinke diarree, wat het lage gewicht verklaarde. Verder onderzoek wees uit dat ze ook een hartruis heeft en het moeilijk lopen te wijten kon zijn aan een vergroeiing van de ruggengraat

De medicatie voor de schildklier sloeg duidelijk aan en ze kwam wat bij in gewicht maar ze bleef diarree hebben en ondanks verschillende onderzoeken, bleef een concrete diagnose uit.
Er werd besloten een kijkoperatie te doen vandaag want we moesten weten wat er aan de hand is, ze kon zo niet verder blijven sukkelen. We hadden haar beloofd dat we ALLES zouden doen om haar te helpen en daar houden we ons aan!

Gelukkig is die beslissing genomen want er was veel meer aan de hand dan we vermoeden.
Haar milt moest volledig verwijderd worden en al haar lymfeklieren waren gezwollen… dat zijn serieuze alarmbellen….
Er werd een reeks biopten genomen en de resultaten zullen binnen zijn over 10 dagen dus het is nog lang wachten en dat doen we met een bang hartje.

Maar we gooien alles in de strijd hier en we geloven gewoon dat het goed nieuws zal zijn en Marie nog veel fijne jaren voor zich heeft!
Ze heeft er zo lang op moeten wachten en ze verdiend het zo hard… komaan meisje….

We sparen kosten noch moeite en daarom moeten we ook weer even jullie hulp vragen.
Je kan Marie steunen met een gift doen op onze rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 onder de vermelding ‘Gift voor Marie’.
Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 60% op het totaalbedrag van al uw attesten.
En jullie duimen, die hebben we ook nodig, nog 10 dagen lang duimen omhoog allemaal!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.