Kleintjes in een horror verhaal: WIJ HEBBEN HULP NODIG!

26 juni 2020:  De kittens zagen er dinsdag al niet goed uit… De meldster had deze kittens dinsdag al gezien, 4 dagen geleden… Ze had gevraagd aan de oude man waar de kittens buiten zaten of ze van hem waren, nee het waren zwervertjes, hij ging nog bellen om ze te laten ophalen.
Gelukkig belde ze ons vandaag met de vraag of deze man ons al gebeld had? Nee dat heeft hij niet…

Aangekomen op de plaats… Gruwel… zoveel gruwel… overal zwaar onderkomen kittens… en een man die blij was met de hulp…
Ga jij ze helpen? Ze zijn ziek he? Ik moest bellen maar ik kon niet… We nemen deze man absoluut niets kwalijk want hij had gewoonweg niet de capaciteit om hen te helpen.
Onze vrijwilligster haar hart brak in 100 000 stukken… zoveel ellende… zoveel gruwel… zoveel leed…

Op nog geen 5 minuten zaten 6 kittens al in de transportmand. Ondertussen kwam een collega van het zwerfkattenproject in Balen aan om mee te helpen. Zij kon ook nog 2 kittens meteen pakken en meebrengen.
Ondertussen werden nog 2 vrijwilligers gebeld met de boodschap: Ik heb hulp nodig! Breng pincetten mee!
Dan weten we al genoeg… iedereen stond meteen paraat …

Helaas moest 1 kittentje meteen worden ingeslapen, de maden hadden al een weg naar de hersenen gevonden en dit kitten had verschrikkelijk veel pijn! De enige optie was om hem zo snel mogelijk van zijn pijn te verlossen. De andere 7 kittens hebben zoveel geluk… een dag later waren er nog meer doden gevallen… een paar uur later al… zeker met deze temperaturen…

Deze kleine wondertjes zijn allemaal flink uitgedroogd, ze hebben ontstoken ogen, sommige oogjes zijn al gewoon weg… sommige staan op ontploffen (letterlijk!)
Ondertussen hebben alle kleintjes al de eerste zorgen en de eerste papjes gekregen maar ze zijn er nog lang niet.

We hebben heel veel duimen nodig! Maar ook heel veel centjes! Een aantal van deze katjes zullen als ze sterk genoeg zijn nog een operatie nodig hebben.. De kapotte oogjes moeten verwijderd worden…
Maar nu eerst aansterken…

Wie kan ons helpen? We kunnen dit niet zonder jullie hulp! Alle kleine beetjes helpen!

Je kan een gift storten op rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de vermelding ‘ gift wondertjes’ want deze kleintjes hebben een wonder nodig!

Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.

Nog een hele erge dank je wel aan Kaat en Jan van Dierenartsencentrum Nieuwe Dijk om weer maar eens klaar te staan voor ons op een vrijdagavond!

De wilde mamapoezen van deze ukkies zullen maandag meteen gevangen worden door onze collega’s van het zwerfkattenproject in Balen en ook zij zullen gesteriliseerd worden en alle nodige hulp krijgen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.