LEILA en MADELIEF

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Twee hartendiefjes klaar voor hun nieuwe gouden huis met liefdevol personeel
Leila en madeliefje.. ze hebben al zo veel meegemaakt in hun jonge leventje, van hevige darmklachten tot erge limping kitten, hun zusje Delphine is een mooie ster geworden en hun broer Aster is nog steeds vechtende tegen FIP
Leila en Liefje hebben gevochten en nu zijn ze dan eindelijk klaar om hun welverdiende avontuur te beginnen in een nieuwe thuis
Beide hebben zo een aansprekend karakter en het is hartverwarmend om hun beide bezig te zien, zowel Leila als Madelief laten je niet gerust als je met je dagelijkse taken bezig bent. Het zijn twee flodder katjes die heel graag aandacht willen, ze zullen zich ook niet schamen om hierom te vragen, zelfs het oppakken vinden ze niet erg en blijven ze gewoon zitten, dan slaat hun ronkmachine ook aan.
Het zijn ook twee kadetten die met plezier het huis zullen rondcrossen, hierdoor vragen ze ook zeker een voldoende groot huis waar ze loopruimte hebben en een grootte krabpaal, eventueel een buitenren. De kleinste prulletjes waar ze mee kunnen lopen, die hebben ze mee.. denk maar aan markeerstiften, pennen, dopjes.. Nooit een saai moment met Leila en Liefje, altijd plezier en lachsessies gegarandeerd!
Omwille van de eerdere darmklachten vragen Madelief en Leila wel een specifieke voeding. Dit bespreken we tijdens een eventueel bezoek.
Verder zijn ze ideale familiekatjes en kunnen ze met klein en groot, andere katten en honden zijn ook geen probleem
Aangezien deze meisjes super tam en sociaal zijn, lopen ze niet weg van vreemden en zouden ze zo door iemand meegenomen kunnen worden. Voor hen opteren we voor een binnenthuis of een thuis met kattenren.
Kunnen met andere katten : JA
Kunnen met honden : JA
Kunnen met kinderen : JA
Kunnen op appartement : indien groot genoeg, min. 100m2
Moeten buiten kunnen : MOGEN ENKEL BUITEN IN EEN CATPROOF REN
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/