Lela & Fenna

Naam: Lela & Fenna
Geslacht:
  kattinen
Leeftijdscategorie: jong volwassen
Status: voor adoptie

Deze 2 ongelooflijk lieve dames zijn SAMEN opzoek naar hun nu voor ALTIJD huisje.

Lela en Fenna kwamen in de zomer van 2015 bij ons binnen als papflessertjes. Mama had hen in de laadruimte van een vrachtwagen ter wereld gebracht. Helaas vertrok deze vrachtwagen zonder mama vanuit Spanje naar België. Goh wat een lange tijd alleen…. Gelukkig merkte de chauffeur hen op en trok hij meteen aan de alarmbel. Het was alle hens aan dek voor deze ukkies, maar het zijn vechtertjes en ze groeiden uit tot prachtige pubers.
In 2016 werden ze geadopteerd…. Helaas was het geluk van een voor altijd thuisje niet voor hen.
Hun baasjes gingen scheiden en deze 2 dames konden niet mee verhuizen.
Gelukkig konden deze 2 prachtige karaktertjes bij opvangmama Ann terecht. Nu zijn ze weer helemaal bekomen, ze hebben hun vaccinaties gehad en zijn weer helemaal klaar om hun valiesje opnieuw te maken. Maar wel op 1 voorwaarde! VOOR ALTIJD! Deze dames willen niet meer verhuizen!

Fenna en Lela zijn 2 dames van 4 jaar met een prachtig karakter. Ze kijken even eerst de kat uit de boom en hebben hun tijd nodig om te wennen.
Maar eens ze je kennen zijn het de aller aller liefste knuffeldames.
Zowel Lela als Fenna genieten enorm van aandacht en zoeken dan ook een thuisje waar al die aandacht voor hen alleen is.
Aangezien Fenna en Lela eerder bang zijn van karakter zijn zij opzoek naar een huisje waar geen kindjes zijn en ook geen kindjes gaan komen in de toekomst! Deze dames zoeken rust en aandacht voor hen alleen!

Vergis je niet, het zijn geen katjes die altijd lekker lui liggen te slapen! Ze staan altijd open voor een spelletje! Pluimjes vangen… Achter balletjes aangaan met de gekste sprongen! Fenna komt zelfs de balletjes netjes terug brengen! Apporteren kan ze als de beste! Terwijl Lela liever haar gekke vangkunsten laat zien.

Fenna en Lela zijn opzoek naar een thuisje waar ze niet buiten kunnen, een buitenren of afgeschermde tuin zou wel super zijn voor hen!

Wil jij deze 2 lieve dames eens bezoeken?  Vul hier ons adoptieformulier in.

Kunnen met andere katten: nee
Kunnen met honden: rustige honden die er niet achter gaan
Kunnen met jonge kinderen: NEE
Kunnen met oudere kinderen vanaf 14 jaar: bij rustige tieners
Kunnen op groot appartement: Ja
MOGEN NIET BUITEN!