LILA en ROOS

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Hallo, ik ben Lila. Ik ben een hele lieve, zachte kat en ik hoor er graag bij. Ik word niet graag gepakt, maar ben wel altijd bij je in de buurt. Ga jij naar een andere kamer, dan zal ik volgen en daar verder spelen. Ik ga heel graag op ontdekking. Kom je thuis, dan sta ik op je te wachten. Een aaitje vind ik dan heel heel fijn. Ik weet ook altijd heel graag waar mijn zus is. Ben ik haar kwijt, dan kan ik wel miauwen tot ik haar gevonden heb.   Ik ben een heel sociale kat met een zacht karakter die wel weet wat ze wel en niet graag heeft.
Door een felle oogontsteking heb ik een wazig oogje waar ik ook maar wazig door zie. Ik heb hier geen last van, maar hierdoor mag ik absoluut niet naar buiten. Dat zou te gevaarlijk zijn met een gedeeltelijk zicht.
Hallo, ik ben Roos. Ik ben een heel spontane kat. Ik sta je samen met mijn zusje op te wachten wanneer je thuis komt. Ik ben heel nieuwsgierig en onderzoek hoe alles werkt. Ik ben een heel aanhankelijke kat. Ik word niet graag gepakt, maar ik zoek je op en blijf steeds in je buurt. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar andere huisdieren. Ik speel heel graag, zeker als je met me speelt.
Kan bij katten: ja
Kan bij jonge kinderen: ja
Moet buiten kunnen: MOGEN NIET BUITEN OMWILLE VAN HET OOGJE VAN LILA
Kan langere tijd alleen blijven: ja
kan bij honden: onbekend
kan op appartement: ja
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/