Lila vraagt uw hulp!

4 maart: Kleine Lila kwam als een ukje van amper 1 dag oud binnen samen met stiefbroertje Jack.
Samen lagen ze dapper in de couveuse en genoten ze van elkaar en de lekkere papjes. Toen Lila ongeveer 2 weken oud was kwam een stukje van haar neus los, wat de oorzaak hiervan was weten we nog steeds niet maar Lila verloor hierdoor een stukje neus.

Het gevoel dat er iets met Lila mis was bleef daarom besloten we haar in opvang te houden. Ze onderging een reeds van onderzoeken en testen maar Lila bleef steeds klein en fijn. Af en toe kijkt Lila wat scheel en ook hier was geen duidelijke oorzaak voor te vinden.
Onze opvangmama had vaak het gevoel dat Lila zicht niet oke voelde, dit laat ze dan ook duidelijk merken maar gelukkig heeft ze een opvanggezin dat haar steeds weer in de watten legt als het wat minder gaat.

Ook kreeg Lila last van tandontstekingen. Er werden verschillende behandelingen geprobeerd maar niets leek te helpen en het ongemak voor Lila werd steeds groter en pijnlijker.
Uiteindelijk zijn enkele dagen geleden haar tandjes getrokken door onze dierenarts Kaat. Bijna al haar tandjes waren beschadigd dus deze zijn allemaal getrokken buiten haar 4 hoektanden.

Nu gaan we dit kleine miepje goed verzorgen en krijgt ze voldoende pijnstilling. We hopen dat ze nu toch wat gewicht gaat inhalen en een prachtige dame zal worden met een uniek neusje.

Natuurlijk is dit weer geen goedkope operatie geweest. Wie wil onze lieve Lila steunen?
Dit kan op rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met vermelding GIFT LILA.

Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.