Loes

Naam: Loes
Geslacht:
  kattin
Leeftijdscategorie: jong volwassen
Status: voor adoptie

Arme Loes werd samen met haar kittens in een dichtgeplakte doos in het midden van een weg gedumpt, duidelijk met de bedoeling om simpel doodgereden te worden door een nietsvermoedende automobilist. Gelukkig werden ze opgemerkt voor dit kon gebeuren en werd dit kleine gezinnetje bij ons binnen gebracht.
Loes haar kleintjes hebben allemaal al een goede thuis gevonden maar nu is het de beurt aan mama Loes!

Loes is een aanhankelijk meisje maar heeft ook graag wat tijd voor zichzelf. Ze kan dus wel overdag alleen zijn, als ze ook nog buiten mag af en toe en er na de werkuren lekker met haar gespeeld wordt en ze veel aandacht krijgt.
Loes kan zeker wel met kinderen maar mogelijk niet bij heel jonge kindjes en honden, dit hebben we zelf niet kunnen testen dus we plaatsen haar dan ook liever ergens waar deze niet aanwezig zijn.
Of ze met andere katjes zou kunnen, hebben we ook niet kunnen testen maar we vermoeden dat dit wel kan als het een katje is dat tolerant is tegenover andere katten.

Onze Loes heeft de slechtste kant van ons mensenras gekend maar nu willen we haar de beste kant laten zien en we zoeken dan ook een thuisje waar ze voor haar leven lang in de watten gelegd gaat worden. Wie wil Loes haar dikverdiende gouden mandje geven? Vul hier ons adoptieformulier in.

Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij jonge kinderen (0-10) : Nee
Kan bij oudere kinderen (10+) : Ja
Moet buiten kunnen: Ja, indien bij fulltime werkende mensen
Kan op een groot appartement: Ja, als ze niet elke dag lang alleen moet zitten