LOUISE (LOTJE)

Ik ben Lotje, een ongeveer 1,5 jaar oud kattinnetje met één oogje en zoek mijn gouden mandje. Ik kan erg genieten van menselijk gezelschap en aaitjes en kom lekker tegen je aan strijken, maar vind het soms ook nog een beetje spannend. Dan durf ik wel eens een tik te geven (om daarna meteen weer een kopje te geven). Ik ken alleen het zwerversbestaan en mijn opvangmama, dus ik zal tijd nodig hebben om mij bij jou thuis te voelen. En nee, dat zal niet binnen een week zijn.

Ik zoek een rustig een- of tweepersoonshuishouden, waar er geduld en begrip is dat ik tijd nodig heb en die mij die tijd en ruimte wil geven en mijn tempo wil volgen zonder te forceren. Een kattenvriendje kan (als die maar niet dominant of speels is), maar ik heb mijn voorkeuren wie ik wel en niet leuk vind. Ik vermaak mij prima alleen, lekker slapen, af en toe spelen met balletjes of knikkerbaan en jouw gezelschap en aaitjes. Oh ja, ik hou van eten en dat doe ik graag samen met jou. Jij houdt mijn bakje natvoer vast en ik smikkel het op. Dat is veel gezelliger dan alleen eten en daarmee smeden we een band.

Lotje is niet voor de ‘beginners’, ze heeft een handleiding en we zoeken voor haar ook echt een huisje waar kennis is van kattentaal.

Bij wie mag ik komen wonen? Ik zit in opvang in Balen.
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: nee
Kan bij kinderen: nee
Moet naar buiten kunnen: enkel in rustige buurt