LOWIE

Miaauuuwkes, ik zoek een thuisje overgoten met liefde, aandacht en medische verzorging

Ik ben Lowie en ik heb ongeveer 10 jaar elders gewoond, het laatste jaar had ik het moeilijk, veel buiten leven en me niet goed voelen, ik waste mezelf nimmer en ik voelde me echt niet oké. Omdat er mensen waren die zagen dat ik ziek was, werd de hulp van Poezencentrale ingeroepen. Zij hebben me laten onderzoeken en helaas: ik heb diabetes, waardoor ik 2X per dag insuline moet krijgen, maar die prikjes ze deren me niet, ik voel me er super door. Zo kan ik nog verschillende jaren genieten van mijn leventje.

Nu leef ik bij mijn opvangmama en die zegt dat de insuline het enige is wat een beetje “mijn forever home” kan bemoeilijken. Maar voor de rest ben ik een TOP katje. Ik hoor ze vaak zeggen dat ze nog nooit zo een katertje ontmoet heeft. Ik ben super aanhankelijk en wil altijd bij je in de buurt zijn. Ga je douchen: ik ga mee, ga je slapen: ga ik mee als je dat wil, ga je poetsen: ik doe lekker mee. Ik loop dus heel veel met je mee, stiekem hopend op wat lekkers. Door de diabetes heb ik een dieet, dus moet ik het doen met mijn brokjes die worden afgewogen. De bezoekjes aan de dierenarts en de autorit: Peace of cake. Allemaal goed voor mij, ik woon zelf in 2 huisjes. Ik pendel lekker mee met mijn opvangmama. Ze zegt dat zo een katje uitzonderlijk is, want de meeste katjes willen liever in hun eigen stekje blijven. Ik niet dus, ik wil bij jou zijn zolang de plaats waar je me meeneemt ook een vertrouwde plaats is en niet altijd ergens anders is. Zo denk ik aan vb je vakantie -of weekend huisje.

Best handig he, zo moet je niet altijd thuisblijven als ik mijn insuline nodig heb.

Wil je mij in je huisje, ik garandeer je, je zal overladen worden met liefde en je gaat heel veel lachen met mij. Ik kan goed om met andere katten en honden. Maar door mijn diabetes zoek ik een thuisje zonder andere katjes, want ik eet al hun eten op en dat mag de niet zegt de dierenarts.

Met pijn in het hart gaat mijn opvangmama opzoek naar een gouden mandje voor mij, omdat ze weet dat ik meer zal openbloeien bij mensen die me veel aandacht kunnen geven. Mijn opvangmama zegt dat medische inzichten en handelingen kunnen uitvoeren, ook wel een voorwaarde is.

Ps: mijn kostenplaatje ligt wel wat hoger dan een doorsnee gezonde kat omwille van mijn diabetes. Hou daar zeker rekening mee, want ik heb meer dierenarts bezoekjes nodig en medicijnen. Als je mij een kans wil geven, zal mijn opvangmama je nog veel meer leuks over me vertellen en je goed begeleiden in mijn diabetes verhaal.

Wil jij mij toch een kans geven ondanks mij diabetes? Ervaring is steeds een pluspunt!
vul dan snel de vragenlijst in:

Vragenlijst adoptie

Kan met katten: Mag niet met andere katten
Kan met honden: Rustige

Buiten: Mag niet buiten

Appartement: ja

HEEFT 2X PER DAG STIPT INSULINE NODIG