MARIE en MENNO

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hey, hallo! Stop maar even met scrollen want we willen ons graag kort aan je voorstellen.

Wij zijn Menno en Marie, als broer en zus op zoek naar een warm nestje waar we zowel kunnen chillen, veel spelen en lekker knuffelen.

Marie is in het begin wat verlegen, maar bloeit snel open en dan geniet ze met volle teugen van alle aandacht! Als je haar aait, is ze niet meer van je weg te slaan en zal ze je door heel de kamer volgen. Ze kan zich goed bezig houden met allerlei speelgoed. En amuseert zich ook steeds goed met haar zus en broers. Na al dat spelen, geniet ze van een rustige slaapplaats of komt ze bij haar baasje bij in de zetel liggen.

Haar broer Menno daarentegen is een echte durfal. Als zijn broer en zussen moe worden, zal hij blijven spelen. Hij is enorm nieuwsgierig en voelt zich snel thuis. Tijdens al dat spelen, maakt hij wel graag de tijd om geaaid te worden of te knuffelen. Na wat knuffelen, zet hij zijn focus terug op spelen, want Menno heeft geen ‘stilzittend gat’. Dat spelen hoeft niet steeds met zijn broer of zussen, dat doet hij zeker ook graag met zijn baasjes.

Hebben ze jou al kunnen overtuigen om met ons kennis te maken?

– kan met andere katten: ja
– kan met honden: nee
– kan met jonge kinderen: +10 jaar
– moet buiten kunnen: mag maar moet niet
– kan op een groot appartement: ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

Vragenlijst adoptie