Mic en Mac en mogelijk Eve

Naam: Mic, Mac en Eve?
Geslacht: kater, kater en kattin
Leeftijd: jong volwassen
Status: ter adoptie

Deze kittens werden opgemerkt samen met mamapoes in de tuin bij mensen die voor hen een betere toekomst zochten. Mamapoes was niet tam maar mocht blijven, na sterilisatie, en zou goed verzorgt worden.

Ze waren al wel wat ouder en het was voor ons de vraag of we hen nog tam konden maken maar we besloten het een kans te geven.
Het bleek toch een hele uitdaging te zijn en desondanks alle moeite die ons opvanggezin erin gestoken heeft, zijn het geen aanhalige huiskatjes geworden.
Mic is de meest tamme. Zijn opvangmama Ann en dochter Josefien mogen hem aaien en kunnen hem verleiden tot een spelletje maar verder gaat het niet
Mac laat zich door niemand aanraken maar komt wel toezicht houden als je met iets bezig bent. Hij komt er soms zelfs gezellig bijzitten op de rand van het bad en durft aan je handen te snuffelen, als je hem verder met rust laat.

Zusje Eve was de pittigste van het trio en is wel nog steeds degene die zich het snelst uit de voeten maakt wanneer er beweging is. Ze laat zich wel aaien door haar opvangmama en komt zelfs wel eens keer bij op de zetel zitten.

Deze katjes zijn nu een jaar in opvang en we vinden dat ze toch nog net teveel huiskatje geworden zijn om voor hen een boerderij of stalplaats te gaan zoeken.

We zoeken voor hen dus een speciale thuis.

Een thuis waar er niks van hen verwacht wordt maar ze wel lekker mee binnen mogen leven.
Een thuis waar het rustig is en ze na verloop van tijd ook een stapje buiten mogen zetten.
We vermoeden dat ze nog wel wat tammer zullen worden in de loop van de jaren maar we zoeken mensen die het ook goed vinden als dat niet het geval is.

Omdat Mic en Mac heel hard aan elkaar hangen, willen de deze broertjes graag samen zien verhuizen. Zusje Eve mag met hen meegaan maar dat is geen absolute voorwaarde.
Als Eve niet met haar broertjes mee kan gaan, mag ze bij haar opvanggezin blijven, we plaatsen haar niet alleen.

Wie kan deze katjes hun speciale gouden mandje bieden? Vul dan de vragenlijst in www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij jonge kinderen (-15) : Nee
Kan bij oudere kinderen (+15) : Ja
Moet buiten kunnen: Ja