MIRO en MILOU

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Pieps, mogen we even jou aandacht? We zijn namelijk op zoek naar lieve baasjes met een hart voor katjes.

Als je even tijd hebt, stellen we ons graag voor!

Ik ben Miro, een rustige maar erg nieuwsgierige jongeman. Ik ben graag van alles op de hoogte en weet graag waar je bent en wat je aan het doen bent. Wanneer je even de kamer uit gaat, ben ik het eerste dat je ziet als je terug binnen komt. Anderzijds hou ik van spelen, zowel met speeltjes als met mijn broer en zussen. Wanneer ik moe ben, leg ik me graag in een zacht mandje of settel ik me in de krabpaal. Maar ik hou er ook van om lekker knus bij een broer of zus te liggen. Ik heb eerder een rustig karakter en hou van dutjes. Als ik slaap, ben ik steeds diep in dromenland verzonken. Eens ik wakker ben, durf ik al wel eens de remmen goed los te laten gaan.

Mijn naam is Milou. Ik ben een kleine troetelbeer. Ik heb een heel zacht karakter en ben eerder een rustig katje. Maar wanneer er gespeeld wordt, ben ik ook direct van de partij. Dan beklim ik graag de krabpaal, loop ik achter balletjes en stoei ik graag met mijn zus en broers. Na dat spelen, rust ik graag gezellig uit in de krabpaal of lekker knus bij mijn broers of zus. Maar je mag me steeds wakker maken om me te aaien. Hiervan word ik helemaal zen.

Heb jij nog een plaatsje voor ons vrij?

– kan met andere katten: ja
– kan met honden: nee
– kan met jonge kinderen: +10 jaar
– moet buiten kunnen: moet niet maar mag
– kan op een groot appartement: ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

Vragenlijst adoptie