Nova & Stella BESPROKEN

Naam: Nova & Stella
Geslacht:
  kattinnen
Leeftijdscategorie: kitten
Status: voor adoptie

Hallo, hallo, ik ben Nova en ze zoeken voor mij en mijn zusje Stella dus een gouden mandje, hebben ze gezegd. We vinden het hier bij onze opvangmama al best gezellig hoor dus een gouden mandje moet echt wel iets bijzonder zijn dat ze ons daar naartoe willen laten gaan.

We krijgen hier lekker veel ruimte om te spelen en we vliegen eigenlijk heel het huis door dus dat zit hier al goed. We hebben hier een paar opvangmaatjes om mee te spelen maar als ik met mijn zusje mag samenblijven, vind ik het ook wel goed, wij komen supergoed overeen en zijn de hele tijd samen.
Ik vind lekker knuffelen wel fijn maar even niet als ik aan het spelen ben want balletje jagen of kartonnen doos slopen gaat wel voor. Stella vind knuffelen echt de max, die is er op elk moment van de dag wel voor te vinden en laat er zelfs een nieuwe kartonnen doos voor staan, dat snap je toch niet?…

Hoewel het hier heel leuk is, zou het wel fijn zijn als we een of meer mensjes voor onszelf zouden hebben want hier moet je de aandacht wel delen natuurlijk.
Van die hele kleine mensjes, die nog niet goed weten hoe ze ons moeten aaien en soms veel lawaai maken, zijn we wel een beetje bang maar die grotere kleine mensjes die voorzichtig met ons zijn, die vinden we wel leuk want daar kunnen we fijn mee spelen.

Er lopen hier ook hondjes rond maar die willen niet spelen en die hoeven er voor ons niet te zijn in onze nieuwe thuis. Als ze ons met rust laten, vinden we ze niet eng hoor, gewoon een beetje saai wel.

Onze opvangmama zegt dat ze voor ons de juiste thuis gaan zoeken en ik denk dat ik wel weet wat voor thuisje dat moet zijn.
Denk jij dat jij ons dat thuisje kan geven? Vul hier ons adoptieformulier in.

Kan bij katten: JA
Kan bij honden:  JA
Kan bij jonge kinderen (0-10) : NEE
Kan bij oudere kinderen (10+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een groot appartement: JA