Odette

Onze super lieve Odette kwam in juni 2017 in opvang.
Een schattig super lief klein meisje dat geniet van al haar knuffeltjes.

Alles leek de goede kant op te gaan tot Odette opeens heel erg hoge koorts kreeg. Haar klieren waren heel erg opgezwollen en haar gezichtje kreeg rare wondjes die we niet meteen onder controle kregen.
Het was een lange en zware weg maar Odette is een kleine vechter en kwam er langzaam maar zeker boven op. Haar wondjes gesneesde traag en haar neusje is een beetje anders dan ‘normale neusjes’, maar ons meisje is er nog!

Ons meisje heeft zelf absoluut geen last van haar rare neusje, afgezien van het feit dat ze wel vatbaarder is voor luchtwegeninfecties.
Ze is chronisch niesziek, heeft haar eigen manier van ademen en soms komen er wel eens gekke geluidjes tevoorschijn maar dat hoort allemaal bij ‘ons Odette’.

Omdat Odette haar hele leven medische begeleiding nodig heeft, zal zij bij haar opvangmama blijven wonen zodat ze goed opgevolgd kan worden. Daarom zoeken wij voor Odette een meter en peter.

Wie Odette wil steunen door meter of peter te worden kan dit door 10€ per maand over te maken op rekeningnummer BE09 7330 6411 9757 met als mededeling ‘meter of peter Odette’!