Oooh zo klein toch….

4 juni 2020: Deze 3 kleine pasgeboren ukjes namen we dinsdag over van het dierenthuisje.
De meldster had hen gevonden en met de allerbeste bedoelingen hen in een wasmand met een zacht denkentje gelegd.
Helaas was mamapoes hier niet akkoord mee en nam 1 van haar kleintjes mee en liet de andere voor dood achter.
De tijd verstreek en ze kwam niet meer terug… de volgende middag belde ze om hulp en ze kregen meteen de eerste zorgen in het Dierenthuisje.

Zo een kleintjes zijn zeer intensief en hebben een extreem ervaren hand nodig dus kwam de vraag of onze allerbeste papmama nog een plaatsje vrij had.
Eigenlijk niet.. Maar we weten dat ze bij ons Evi de allerbeste kans hebben. Even overleggen, een nestje van 2 weken oud kon door naar het dierenthuisje en zo konden deze ukkies naar ons komen.

Oh wat zijn ze klein! Het kleinste ukje was er niet goed aan toe.. Helemaal uitgedroogd en veel kleiner dan de rest met amper 90 grammetjes op de weegschaal.
Uit de gevarenzone zijn deze babietjes nog niet maar ze hebben wel de allerbeste kansen en maken elke dag kleine sprongetjes vooruit! Onze kleine heldin weegt vandaag zelfs al 108 gram!
Komop kleine liefjes! groeien maar! Zodat we ook voor jullie het allerbeste thuisje kunnen zoeken over een week of 10!

We willen ook nu weer aan jullie vragen ons hierbij te helpen… We hebben alle giften zo hard nodig momenteel! We kunnen dit niet zonder centjes!

Wie graag onze kleine prutskes wil steunen, kan een gift doen op onze rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de vermelding ‘gift mini’tjes’
(Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.)

Uiteraard is het weer logisch dat er ook voor deze kleintjes nog geen adoptieaanvragen (of reservatie) mogelijk zijn!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.