PIM en KIT

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Hallokes,
Wij zijn twee schatjes die wachten op een gouden mandje.
Zullen we ons even voorstellen?
Mijn naam is Pim. Mijn haartjes zijn lekker lang en heel donzig, zeker wanneer ik ze een grondige wasbeurt gegeven heb of wanneer ik zin heb om mee in bad te springen. Ja, want nieuwsgierig en stoer als ik ben, vind ik de badkamer een zalige plaats om te vertoeven. Of het toilet, want daar hangt iets dat je kan vangen en dan rolt dat helemaal af en kan ik dat lekker in stukjes scheuren.
Mijn beste maatje is Kit.
Inderdaad! Ik ben een wit kattintje met enkele vlekjes. Ik ben de jongste van ons twee. Pim is nu 4 maanden oud en ik een goede 3 maanden. Maar ik ben even dik en even stoer. Wel ben ik een beetje rustiger.
Wij zijn in ieder geval twee super enthousiaste dames. We kunnen samen ravotten als de beste, samen rollebollen door het huis en klimmen op een krabpaal. Jullie gaan zeker besparen op elektriciteit, want onze showtjes zijn beter dan alles wat er op tv is! We verstoppen ons ook graag en we foppen onze mensen graag. Natuurlijk betrekken we jullie met de regelmaat van de kok in ons spel. Soms zijn we dan wel een beetje te enthousiast maar dat maken we absoluut weer goed met de overvloed aan liefde die we geven. Knuffelen is onze tweede grootste bezigheid. Ook dat doen we vol enthousiasme met de nodige likjes, kopjes en gespin.
Wil jij ons een definitieve thuis geven?
kunnen met kinderen: ja, + 12 jaar
kunnen met katten: ja
kunnen met honden: ja, rustige
moeten buiten kunnen: nee
kunnen op appartement: ruim appartement
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/