Riva en Otis

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Wij kwamen binnen als vieze, plakkerige en uitgehongerde kleintjes. En kijk ons nu eens… Flinke kittens van ongeveer 13 weken oud!!!
Hallo ik ben Riva,
Ik ben een kattin met wel een heel speciaal snoetje. Ik hou van knuffelen en tutteren. Ik kom regelmatig bij jou liggen en tutter aan je kleren. Ik ben een echte knuffel kat.
Hallo ik ben Otis,
Een speelse kater die ook wel heel graag komt knuffelen. Naast knuffelen vind ik het ook leuk om jou te wassen! Want ja, dat doe ik als we dikke vriendjes zijn. Zo laat ik zien dat ik van je hou. Naast knuffelen plaag ik graag mijn zusjes. Wanneer ze slapen, durf ik hen wakker te maken door om hen te springen. Spelen doe ik dus heel graag!
Kunnen bij andere katten: ja
Kunnen bij honden: onbekend
Kunnen bij jonge kinderen: ja rustige
Kunnen bij oudere kinderen: ja
Moeten buiten kunnen: nee
Kunnen op een groot app: ja
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

Vragenlijst adoptie