SAM en BELLE

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Ik ben Sam een schuchter grijs/beige vrouwelijk tijgerkatje van 5 maand. Ik zit graag in de kast tussen de kledij, mijn opvang mama weet dit en wanneer ik aan de deur sta doet zij deze open zodat ik de rest van de dag lekker warm lig te slapen.
Ik ben ook nog een beetje bang van die grote mensen handen en wanneer er bezoek is verstop ik me snel onder de zetel.
Spelen doe ik met mijn zusje Belle en wanneer ik uitgespeeld ben kan ik wel genieten van de aaitjes die ik krijg, en dan kan je me soms ook pakken en zachtjes knuffelen.
En ik ben Belle, een zwart katje met groene ogen en niet zo schuchter als mijn zusje Sam. Ik hou van snoepjes en als de schuif open gaat kom ik snel aangelopen. Ik ben een echte speelvogel en hou er van mijn zusje lastig te vallen.
Maar als er bezoek is ga ik me toch snel verstoppen. Soms kom ik ook wel bij je zitten en als alles rustig is leg ik me neer.
Wie heeft er een rustige warme thuis voor ons?
Kom ons bezoeken en verlies je hart aan ons,
wij zijn er klaar voor.
Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: onbekend
Kan bij jonge kinderen: Nee
Kan bij oudere kinderen +10: Ja
Moet buiten kunnen: Nee
Kan op appartement: Nee, enkel een huis
Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/