Bloom

BLOOM

Opgelet: Ik word enkel geadopteerd door een gezin waar al een jonge kat (jonger dan 1 jaar) aanwezig is.

Ze hebben me tot Bloom gedoopt. Ik ben de kleinste van de hoop maar met het grootste karakter. Als ik mijn turbo aanzet ben ik een wervelwind. Gewoon lekker door het huis lopen, muisjes vangen, balletjes laten rollen en klimmen in de krabpaal. Pff, vermoeiend… Even mijn batterijen opladen in die krabpaal. En dan eten! Ze beschrijven mij als een zelfstandige poes, maar eigenlijk kom ik graag mijn aaitjes halen. Ik vind het gewoon fijn om poes te zijn.

* kan bij andere katten: JA
* kan bij honden: ONBEKEND
* kan bij jonge kinderen: JA
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: JA
* kan op appartement: JA

Denk jij dat je mij deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/