Charlotte en Arthur

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd.

Wij zijn Charlotte en Arthur, broer en zus van ongeveer 4 maanden oud.

Ik, Charlotte, ben een lieve meid die tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuwe situatie. Ik ben een echte levensgenieter: lekker eten, lekker dutten, wat rondkijken vanop de krabpaal. Ik ben van nature een beetje angstig, maar als je me voldoende tijd en ruimte geeft overwin ik dit wel.

Ik, Arthur, ben een beetje geruster dan mijn zusje. Ook ik heb tijd nodig om aan je te wennen, maar bij mij gaat dit sneller. Ik kan genieten van aaien en zet daarbij mijn ronkmotortje op. Verder hou ik ook van lekkere hapjes en relaxen op de krabpaal.

Kunnen bij andere katten: JA
Kunnen bij honden: NEE
Kunnen bij kinderen: + 14 JAAR
Moeten buiten kunnen: NEE
Kunnen op een appartement: JA

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/