Dina en Doeza

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hoi, ik ben Doeza, een kattinnetje van ongeveer 3 maanden oud. Ik ben de kleinste van 4 zusjes, maar de grootste “spring-in-’t veld”. Ik ben dol op spelen, ravotten, eten en dutten en ken geen gevaar. Ik ben heel nieuwsgierig en reageer vinnig op speelgoed dat beweegt of geluid maakt. Tijdens het spel kom ik dichtbij, maar anders ben ik nog afwachtend en blijf ik een beetje op afstand en uit het zicht. Dus een speelkameraadje kan ik al voor jou zijn en met wat geduld en liefde mag je mij na wat tijd ook wel knuffelen.

Hoi, ik ben zusje Dina, een kattinnetje van ongeveer 3 maanden oud. Ik ben het “moedertje” van ons nestje en zorg goed voor mijn 3 zusjes, maar dat wil niet zeggen dat ik geen speelvogel ben … misschien wel de grootste van ons nestje. Speelgoed in de buurt, ikke in de buurt, beweegt er een speelmuisje, dan wordt het mijn muisje, dus buiten het zorgende heb ik ook het nodige leiderschap in mij. Ik ben best stoer en wil me graag meten met de groter poezen in huis. Vol bewondering volg ik hun doen en laten en kopieer ik hen tot groot jolijt van mijn opvangmama. Ik volg jou doorheen het huis en ben zeker paraat als er snoepjes in de buurt zijn. Ik wil graag samenblijven met mijn kleine zusje Doeza, zodat ik toch nog een beetje voor haar kan zorgen en van haar ook een stoere meid kan maken.

Kunnen samen met andere katten: JA
Kunnen met honden: ONBEKEND
Kunnen bij kinderen: JA +12 JAAR
Moeten buiten kunnen: NEE
Kunnen op een appartement: JA

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/