Donna en Dora

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hoi, ik ben Donna, een kattinnetje van ongeveer 3 maanden oud. Ik heb enorm veel energie en sta altijd in “speel-modus”, zowel alleen met speelgoed of ravotten met mijn zusjes of de grotere poezen plagen … jaja, ik ben er altijd bij ! Met mensen heb ik het nog een beetje moeilijk, maar als je niet kijkt, zit ik toch dichter bij jou dan je denkt , flink hé. Ik weet niet of ik een knuffelpoesje zal worden, maar ik ben alvast jouw leukste, knotsgekke speelkameraadje. Laat het maar bewegen, rinkelen of ratelen en ik zal er zijn.

Hoi, ik ben Donna’s zusje, een kattinnetje van ongeveer 3 maanden oud. Ik ben de rustigste van ons nestje, maar ik vind wel dat ik de mooiste ben . Ik ga graag rustig op ontdekking en als ik wil dutten, doe ik dat graag in mijn eentje op een rustig plekje. Spelen kan ik ook alleen, maar als mijn zusjes in volle actie zijn, wil ik daar natuurlijk niets van missen. Ik ben wel niet de “held-van-het-veld”, maar dat is prima, toch? Ik ben nog geen “pakke-poes”, maar ik kom al wel eens dichtbij piepen, dus met wat tijd en geduld, zal ik jou zeker leren vertrouwen.

Kunnen bij katten: JA
Kunnen bij honden: NEE
Kunnen bij kinderen: JA +14 JAAR
Moeten buiten kunnen: NEE
Kunnen op een appartement: JA

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/