Ella, Fien en Gaston

ELLA, FIEN en GASTON
Wij worden enkel met z’n drie geadopteerd!!!
Wij zijn Ella, Fien en Gaston en zijn op zoek naar ons gouden mandje. We vertellen graag nog een beetje meer over onszelf.
Ik ben Fien (witte vlek in gezicht), een rustige jongedame met een heel zacht en warm karakter. Ik hou van aandacht en spelen met m’n broer en zus. Als ik even moe ben van al dat spelen, kom ik graag even bij mijn baasje uitrusten. Soms ben ik een beetje bang van bruuske bewegingen of luide geluiden. Maar geen nood, ik laat snel terug van me zien. Wanneer ik mijn baasje hoor thuiskomen, kom ik graag direct ‘hallo’ zeggen. Daarnaast kan ik ook goed overweg met de oudere katten thuis en ga graag ook bij hun knuffelen. Kortom; ik ben een warm, sociaal katje op zoek naar een warm baasje die me veel liefde wil geven.
Hoi, mijn naam is Gaston (zwart/wit gezicht) Ik ben een energierijke jongeman. Mijn hobby’s zijn spelen, eten en knuffelen. Ik heb een heel nieuwsgierig kantje en volg mijn baasje graag op de voet. Naast nieuwsgierigheid, ben ik onbevreesd. Enkel de stofzuiger maakt me bang. Ik geniet van alle aandacht die ik van iedereen krijg. Zowel van mijn zussen, mijn baasjes, als van de oudere katten in huis. Ik zoek mijn oudste vriend graag op en geniet dan terwijl hij me volledig wast. ‘S avonds kom ik graag bij mijn baasje rusten en genieten van hun aandacht.
Hallo, ik stel mezelf graag even voor. Ik ben Ella (zwarte) Ik geniet erg van spelen! Een andere hobby is eten. Ik eet graag veel en ga ook graag mee proeven in de bakjes van andere katjes. Ik hou ook van knuffelen, maar heb hier vaak weinig tijd voor omdat ik moet spelen. Naast spelen, ga ik graag op ontdekking. Ik ben nieuwsgierig van aard. Ik volg mijn baasje graag om uit te zoeken wat die gaat uitspoken. Daarnaast waan ik mezelf al een grote kat. Ik eet namelijk graag bij en tussen de grote katten. In een nieuwe omgeving ben ik eerst een beetje verlegen, maar ik open me vrij snel!
– kan met andere katten: Ja
– kan met honden: Weet ik niet
– kan met jonge kinderen: Nee
– kan met oudere kinderen (+ 14 jaar): Ja
– moet buiten kunnen: Moet niet per se
– kan op een groot appartement: Ja
Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/