Ter Adoptie – Esben en Balou

ESBEN en BALOU
Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Wij zijn ook katjes die tijd nodig hebben om te wennen aan nieuwe mensen. In eerste instantie zullen wij heel angstig zijn en ons wegstoppen. Maar geeft ons de tijd en wij bloeien helemaal open eens we jouw vertrouwen.

Piep! Hebben we jouw aandacht getrokken? Super! Neem even jouw tijd, dan stellen we ons graag even kort voor.

Ik ben Esben, een elegante, rustige jongedame met een geduldig maar enorm warm karakter. Ik ben een heel nieuwsgierige meid en hou alles graag goed in de gaten. Voor mijn speelmomenten richt ik me niet enkel tot mijn broer of zus, maar speel ik ook graag met onze oudere pleegbroer Seppe. Je moet wel wat geduld met me hebben. Maar eens ik ben open gebloeid, ben ik het wachten helemaal waard. Ik hou ervan om aandacht te krijgen. Als ik gestreeld word, rol ik graag op mijn rugje zodat je goed over mijn buikje kan aaien. Als ik wat moe ben, zonder ik me graag af op een rustig plaatsje. Maar kan er ook van genieten om gezellig bij mijn baasje in de zetel te liggen.

Mijn naam is Balou! Overdag leg ik me graag op een rustig plaatsje voor een dutje. Na een stevig dutje, ben ik helemaal klaar voor mijn andere favoriete bezigheid, namelijk spelen. Ik ben een erg dynamische jongeman en hou ervan om te spelen met mijn zussen of grote pleegbroer Seppe. Als Seppe zich laat zien, volg ik hem onmiddellijk op de voet. Aaien vind ik ook heel fijn, maar heb hier vaak weinig tijd voor omdat ik wil spelen. Nieuwe mensen schrikken me in het begin een beetje af. Geef me even tijd en ik bloei helemaal open.

kan met andere katten: Ja
kan met honden: Nee
kan met jonge kinderen: Nee
kan met oudere kinderen: vanaf 14 jaar (rustige kinderen)
moet buiten kunnen: nee
kan op een groot appartement: Ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.