Felix

FELIX

Miauw,
Mijn naam is Felix en ik ben een kater van ongeveer 8 jaar.
Toen ik binnenkwam bij Poezencentrale was ik in een vreselijke toestand. Ik heb zeer lang op straat rondgezworven. Ik was graatmager, had enorm ontstoken oogjes, had wonden over mijn hele lichaam. Als kers op de taart bleek ik ook nog FIV+ te zijn en een voedselallergie te hebben.

Intussen ben ik bekomen en ben ik stabiel. Ik doe het goed op hypoallergene voeding. Mijn oogjes ontsteken nog regelmatig, maar met een zalfje is dit snel opgelost.

Omdat ik me fysiek goed voel nu, heb ik me kunnen ontpoppen tot een heerlijke en knuffelige beer. Ja ja, ik weeg meer dan 6 kg nu. Het liefste wat ik doe is lekker dicht tegen je aanliggen en in je buurt zijn. Mijn ronkmotortje draait dan op volle toeren.

Wat nog wel overblijft van mijn zwerversbestaan is dat ik niet hou van andere katten. Ik heb moeten vechten om aan eten te komen en hierdoor voel ik me bedreigd door hen. Ik durf dan ook in de aanval gaan. Daarom zoek ik een thuis zonder andere dieren.

Doordat ik FIV heb, mag ik ook niet naar buiten, maar dat vind ik niet erg. Ik wil eigenlijk enkel genieten van aandacht, lekkere hapjes (hypoallergeen natuurlijk) en lekker soezen op de krabpaal.

Doordat mijn situatie vrij specifiek is, ben ik op zoek naar een baasje die ervaring heeft met katten.

Kan bij andere katten: NEE
Kan bij Honden: NEE
Kan bij kinderen: NEE
Kan bij oudere kinderen: JA + 16 JAAR, MET ERVARING MET KATTEN
Moet buiten kunnen: NEE, MAG NIET BUITEN

Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie