Flo en Flora

FLO en FLORA
Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Flo en Flora kwamen dit voorjaar piepjong in opvang, slechts enkel dagen oud en kleine Flora met bijtwonden.  Ze hebben dus een enorme weg afgelegd en komen dus van ver, zeer ver, maar oh wat doen ze het goed nu.  Ze blijven aan de fragielere kant en hun gezondheid zal altijd wel wat extra in het oog gehouden moeten worden, maar verder zijn ze kerngezond.
Flo en Flora zijn echte knuffelmiekes, die wel altijd in de mood zijn voor wat deugnieterij en zalig aanwezig zijn in huis.  Ze springen overal op en af, zetten de boel regelmatig op stelten en halen graag samen kattenkwaad uit.  Maar eenmaal uitgespeeld zijn ze de allerliefste.  Ze kunnen er enorm genieten van lekker geknuffeld te worden en liggen graag bij elkaar te soezen.  Ook oppakken vinden ze helemaal ok.  Flo is eerder de rustige van de 2, terwijl Flora het meest aanwezig is en overal wel haar aandacht wat gaat zoeken.
De zusjes huppelen door het leven als 2 zalig opgroeiende kittens, enorm genietend van heerlijk poezengeknuffel dat beloond wordt met hemels kattengespin.
Omdat Flo en Flora zo enorm knuffelbaar en vooral (mee)-‘pak’-baar zijn zoeken we ofwel een thuisje waar ze binnen verblijven, ofwel een thuisje waar ze op termijn wel (gecontroleerd) buiten mogen, maar waar ze toch binnen verblijven tot ze volgroeid zijn, dus minstens tot volgend voorjaar.
Dus is knuffelen jouw superpower en krijg je er nooit maar dan ook nooit genoeg van?  Heb je een goudomrand warm zacht mandje klaarstaan en een enorm groot hart voor dieren?  Heb je veel lekkere hapjes, een ton leuke speeltjes en veel krab- en klauterplezier in de aanbieding?  Dan maak je misschien wel kans om Flo en Flora hun poezelig hartje te veroveren!
Kan bij andere katten: JA
Kan bij honden: JA
Kan bij jonge kinderen (0-6) : NEE
Kan bij oudere kinderen (6+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een groot appartement: JA
Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/