Grumpy en Sleepy

GRUMPY en SLEEPY

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Hallo, wij zijn Grumpy & Sleepy, een broer en zus van 4 maanden oud.
Ik, Grumpy, ben een wit met grijs katertje en doe mijn naam inmiddels geen eer meer aan. Ik was erg chagrijnig in het begin en vond mensen maar eng, blazen en platte oortjes waren mijn handelsmerk. Maar inmiddels knuffel ik heel graag, speel graag, lig graag bij je in de buurt en ben heel nieuwsgierig naar wat je aan het doen bent. Mijn opvangmama moet oppassen dat ze niet struikelt of op me gaat staan, want sinds ik ontdekt heb dat aaien toch wel heel lekker is en mensen heel leuk gooi ik me voor haar voeten en draai rondjes rond haar benen.
Mijn zusje, Sleepy, is een tricolor schoonheid. Zij doet haar naam nog steeds eer aan, ze is rustig en ligt graag te slapen. Ook zij vindt geaaid worden heerlijk, is graag in je buurt en volgt je, maar laat het initiatief graag aan jou. Samen kunnen we heerlijk stoeien en spelen, maar ook rustig liggen en elkaar wassen.
Kan bij katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Kan bij kinderen: ja, mits rustig
Tuin: ja, graag
Kan op ruim appartement: ja
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/