Helia en Nabu

HELIA en NABU

Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hi, mijn naam is Helia. Ze vinden mij een prachtkatertje. Ik ben namelijk zwart, maar toch getijgerd. Daarnaast ben ik ook heel mooi vanbinnen. Het liefst kom ik bij je op de zetel knuffelen. Zoals elk kitten ben ik van tijd erg actief en speels. Dan laat ik even mijn wilde haren wapperen. Maar vergeleken met mijn nestgenootjes, ben ik meer van het zachtaardige type. Ik heb dus zeker genoeg aandacht nodig. Heb jij nog een plekje op jouw zetel voor me?

Hallo, ik ben Nabu maar ze hadden me beter Usain genoemd. Ik ben namelijk overal de eerste. De eerste op ontdekkingstocht, de eerste bij de eetkommetjes, de eerste voor een aaitje. Mijn volgende zoektocht leidt me hopelijk naar dat gouden mandje.

* kan bij andere katten: JA
* kan bij honden: ONBEKEND
* kan bij jonge kinderen: JA
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: NEE
* kan op appartement: JA

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/