Junior en Milou

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!!

Hey hallokes ik ben Junior een kater van 4maanden. Ik hou van ravotten met allerlei speeltjes en met mijn zusje Milou en ook wel met de poezen des huizes. Als ik moe ben kom ik lekker knuffelen bij jullie want daar hou ik van.

Hey hallokes ik ben Milou een kattin van 4 maanden en eens ik je vertrouw dan geniet ik van al de aaitjes en knuffeltjes die jullie mij geven. Maar ik hou er ook van zoals mijn broertje Junior om te ravotten.

Kan bij andere katten ja
Kan bij honden onbekend
Kan bij jonge kinderen ja rustige
Kan bij oudere kinderen ja rustige
Moet buiten kunnen nee
Kan op groot app ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/