Lewis

Hallo mijn naam is Lewis.

Ik ben een kater van ongeveer 6 jaar en opzoek naar een thuisje waar ik voor altijd mag blijven

Ik heb mijn opvangmama niet alles kunnen vertelen van wat er met mij allemaal gebeurd is maar aan mijn verwondingen kon ze wel zien dat het niet echt leuk is geweest is…

Daarom ben ik nu echt wel opzoek naar een huisje waar ik in alles rust kan genieten van knuffels, lekker eten en een zachte schoot om op te liggen.

Als ik het niet vertrouw kan je me vinden onder de zetel of bed. Maar als je me wat tijd, veel aandacht en knuffels geeft dan zal mijn ware aard snel naar boven komen en ben ik niet bij je weg te slaan.

Ik hou van knuffels, kusjes en lig graag dicht bij jou maar van drukte en kinderen ben ik geen fan! Daarom zoek ik een thuisje zonder drukte!

Wat je ook moet weten is dat ik een allergie heb, maar gelukkig heb speciale korreltjes om dit onder controle te houden. Deze brokjes kan je kopen / bestellen bij Wildebeest natuurvoeding en kosten ongeveer 50€ voor een zak van 5 kilo. Dit valt gelukkig allemaal mee en ik heb geen jeuk meer!

 

Kortom ik ben opzoek naar een warm en rustig nestje, met veel knuffels en tonnen TLC!

Denk jij dat je mij deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

 

 

 

Kan bij andere rustige katten: nee

Kan bij honden: Nee

kan bij kleine kinderen: Nee

Kan bij oudere kinderen: + 16

Moet buiten kunnen: enkel in een catproof tuin / ren

Kan op ruim appartement: ja