Lori en Beth

Opgelet: Worden enkel samen geadopteerd!!!
Deze 2 ongelooflijk mooie kittens zijn Lori en Beth.
Lori is een lief meisje dat al spinnend door het leven gaat.  Ze is superlief en enorm zachtaardig.  Maar ze is ook heel speels en heel actief.  Niets is veilig wanneer kleine Lori haar speeluurtje krijgt.  Dan vliegt ze door het huis en haalt graag kattenkwaad uit.
Haar zusje Beth is even lief maar toch eerder wat rustiger.  Ze is enorm zachtaardig en knuffelig en weet je helemaal in te pakken met haar zalige karaktertje.
De zusjes zijn echt enorm gehecht aan elkaar, ze liggen graag uren samen te snoezelen en samen beleven deze 2 ook de dolste pret.  Lekker spelen en de boel op stelten zetten is het liefste wat ze doen, om nadien lekker dicht tegen elkaar aan uit te rusten.
De zusjes zijn een hele tijd ziek geweest, de kans bestaat er dan ook in dat ze terug even gaan hervallen (niesziekte) na een adoptie, iets waarmee toekomstige adoptanten wel rekening mee moeten houden. Dit is iets wat opgevolgd moet worden.
Kan bij andere katten: JA
Kan bij honden: JA
Kan bij jonge kinderen (0-6) : NEE
Kan bij oudere kinderen (6+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een groot appartement: JA

Wil je hen graag ontmoeten om net zo verliefd te worden als ons?  Neem dan snel contact met poezencentrale Mol via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/