Luna

LUNA

Hoi, Ik ben Luna, een kattinnetje van ongeveer 1,5 jaar.
Toen ik binnenkwam bij Poezencentrale was ik in heel slechte toestand. De politie had mij gevonden in een kartonnen doos, achtergelaten. Op dat ogenblik was ik uitgemergeld (1400gr), kon ik niet op mijn poten staan, ik had geen spieren meer.
Maar na heel veel liefde en ondersteuning van onze dierenartsen, vrijwilligers en opvangouders, ben ik er helemaal bovenop gekomen en ben ik een sterke kat van bijna 4 kg.
Ik ben dolgraag bij jou en geniet enorm van alle aandacht: knuffelen, aaien, op schoot zitten, mee op bed slapen. Een rasechte knuffelkat.
Doordat ik waarschijnlijk zeer lang zonder eten heb moeten overleven, ben ik heel erg gericht op eten. Ik word heel gelukkig van lekkere hapjes. Maar soms is het ook wat lastig als je zelf wil eten, want dat probeer ik het te stelen. Ik ben een kapoen, he.
Verder ben ik erg gesteld op een rustige omgeving, hierin bloei ik volledig open en kan ik me ontspannen.
Kan bij katten: NEE
Kan bij honden: NEE
Kan bij kinderen: +14 JAAR
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een appartement: JA
Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/