Oliver

OLIVER

Opgelet: Ik word enkel geadopteerd door een gezin waar al een jonge kat (max 1 jaar oud) aanwezig is.

Ik ben Oliver, een katertje van ongeveer 10 maanden oud.
Mijn leventje is niet zo goed gestart, helemaal alleen hebben ze me ergens in de natuur gevonden. In mijn opvanggezin zagen ze dat ik zeer gevoelige darmpjes had, waardoor ik me niet goed voelde. Na een onderzoek heb ik speciale voeding gekregen en mijn darmpjes stelde het na een paar daagjes goed. Ik zal heel mijn leven die voeding moeten eten, anders begin ik opnieuw met mijn darmpjes te sukkelen.
Ik ben een nieuwsgierig katje, maar mensenhanden vind ik helemaal nog niet zo leuk, enkel als ik slaap heb je de kans om me aan te raken en zal ik mijn motortje laten draaien. Ik leef in mijn opvanggezin bij 5 andere katten, allemaal mijn vriendjes waar ik super graag mee speel. Ook woont hier een rustige grote hond die me heel zachtjes tegemoet komt. Soms plaag ik ze wel eens en geef ik haar een klopje op haar kop.
Wanneer mijn opvangmama in de zetel lig, kom ik graag aan haar voeten liggen, maar eens ze begint te bewegen, komen mijn angstgevoelens naar boven en dan ren ik weg. Maar spelen met haar, als ze op de grond zit, vind ik super leuk.
Als jullie me adopteren, verwacht niet dat ik een knuffelkatje ben. Ik zou graag in een huisje wonen waar mijn baasjes mij alle tijd geven en mijn tempo volgen. Jullie krijgen mijn vertrouwen wel om me te aaien, maar dat kan wel langer dan een paar maanden duren. Aja, hier is ook een kattenren, vind ik geweldig. Die ga ik enorm missen, dus als jullie er eentje voor mij hebben zou ik in mijn nopjes zijn.

Kan bij katten: JA
Kan bij honden: ENKEL RUSTIGE HONDEN
Kan bij kinderen: + 14 JAAR
Kan op een appartement: JA
Moet buiten kunnen: NEE, ALS HIJ BUITEN GAAT ENKEL IN EEN AFGESLOTEN KATTENREN

Ik besef heel goed, dat ik een heel lang verlanglijstje heb en tonnen geduld vraag, maar als jullie me dat kunnen geven, beloof ik jullie dat ik je beste vriend wordt.

Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/