Carol en Rosa

CAROL en ROSA

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Miauw, Ik ben Carol, een kattinnetje van bijna 6 maanden oud.
Ik ben een beetje angstig van aard en ik vertrouw mensen en hun handen niet snel. Daar heb ik even tijd voor nodig. Maar eens ik je vertrouw ben ik dolgraag bij je in de buurt. Ik volg je graag door het huis en als je rustig in de zetel zit, kom ik er graag bijzitten. Een echte schootkat ben ik echter niet.
Ik geniet van ravotten, alleen of met mijn zusje Rosa. Ik ben ook dol op lekkere hapjes. Daarmee kan je me steeds blij maken. Verder hou ik ook van dutjes op de krabpaal.

Miauw, ik ben Rosa, een kattinnetje van bijna 6 maanden oud.
Ik ben een echte spring int veld en ken geen angsten. Een stoere meid die enorm houdt van knuffelen en aaien of van gewoon bij je in de buurt zijn. Hierbij draait mijn ronkmotortje op volle toeren.
Ik ben ook dol op spelen: met jou, met mijn zusje Carol of alleen. Ik ben een levensgenietertje: lekkere hapjes, flodderen, dutjes doen.
Belangrijk: Ik heb een probleem met mijn rechter oogje. Hierop zit heel veel littekenweefsel. Ik heb hier geen last van, maar het moet wel dagelijks gespoeld worden om vuilophoping en infecties te vermijden. Als er toch een infectie op komt, moet dit behandeld worden met oogzalf. Door het infectiegevaar mag ik niet naar buiten, maar dat vind ik niet erg als ik binnen genoeg te doen en te zien heb.

Voor deze meisjes zoeken we een thuis waar de baasjes niet te lang en te vaak van huis zijn. Vooral Rosa heeft de nabijheid van haar baasje nodig om zich lekker in haar velletje te voelen.

Kunnen bij katten: JA
Kunnen bij honden: JA, RUSTIGE HONDEN
Kunnen bij kinderen: +12 JAAR, RUSTIGE KINDEREN
Moeten buiten kunnen: NEE, MOGEN NIET BUITEN
Kunnen op een appartement: JA

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/