Mollie, Millie en Polly

Opgelet: We worden enkel met ons drietjes geadopteerd!!!

Ik ben Molli, de grootste, de rustigste en de meest terughoudende, maar al spelenderwijs vechten met de zusjes doet ik graag.
Ik ben een aanhankelijk katje.

Mijn naam is Milli maar mijn opvang mama noemt me dikwijls Pruts. Ik ben het haantje de voorste, 1ste als het is om te eten en wanneer een kast open gaat zit ik erin. Oh en miauwen kan ik ook goed, vooral wanneer ik geaaid wil worden.

Mijn Naam is Polli en eigenlijk ben ik de kleinste en de liefste, heb witte vlekken rond de ogen waarbij het lijkt alsof ik een brilletje aan heb. Mijn favoriete bezigheid is bij je liggen en genieten van je knuffels.

Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Ja
Kan bij jonge kinderen: Ja
Kan bij oudere kinderen +10: Ja
Moet buiten kunnen: Ja
Kan op appartement: Nee

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/