Puk

Zoek jij een BFF met 4 voetjes? Zoek niet verder, ik ben Puk en ik zoek een BFF met 2 voetjes. Ik ben een speelse 3-jarige kattin, tijger met wit. Ik vind het heerlijk om te knuffelen, bij je te liggen en op je te liggen (op schoot of als je op je rug ligt op je buik/borst), geef kusjes en kan zelfs een beetje kwijlen van genot als we lekker aan het kroelen zijn. Andere katten of huisdieren ben ik niet dol op, geef mij maar een huisje alleen waar ik alle aandacht krijg. In mijn vorige huisje leefde ik met een andere kat en dat leverde voor beide partijen veel stress op. Daarom zal ik in een nieuwe omgeving en met nieuwe mensen ook even de kat uit de boom kijken voor ik mijn knuffelkant laat zien, maar dat kan heel snel gaan als ik mij veilig voel en niet op mijn hoede hoef te zijn.
Ik zoek een rustig huisje zonder andere vierpoters waar mijn nieuwe familie niet te vaak of te lang van huis is. Als het mogelijk is zou ik ook graag ’s nachts bij je willen liggen, ik gedraag me heel netjes. Kan dat niet dan halen we de schade overdag wel in. Naar buiten gaan als het straks weer mooi weer is zou ook wel fijn zijn. Heb jij het ideale plekje voor mij? Je krijgt er tonnen liefde voor terug .

Kan bij andere katten: nee
Kan bij honden: nee
Kan bij kinderen: mits rustig
Moet naar buiten kunnen: zou fijn zijn
Kan op ruim appartement: ja

Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/