Rambo

 

Mijn naam is Rambo, een stoere kater met een peperkoeken hartje. Ik heb een prachtige wildkleur en een heerlijk zacht vachtje. Ik ben een senior zeggen ze, maar dat zou je echt niet zeggen als je me ziet (en als je mijn seniorencheck ziet, met vlag en wimpel geslaagd). Ik ben gek op spelen met balletjes/muisjes/propjes en zit met één soepele sprong boven op je aanrecht. Ik ben namelijk gek op eten, dus kun je beter niets laten staan . Ik kan heerlijk liggen luieren in het zonnetje. Ook heb ik een voorkeur voor te kleine mandjes waar ik mij dan heerlijk in prop. Ik ben lief, zachtaardig, bescheiden, nieuwsgierig, relaxed en hou van aaien en aandacht. Op schoot zitten ben ik (nog) niet gewend, maar ik laat me zonder problemen oppakken en blijf rustig zitten, dus dat komt wel goed. Ik ben sociaal met mensen, maar ook met katten (ik leefde in een groep met 9 katten, maar daar konden we niet blijven). Ik kan als kat alleen geplaatst worden (als er voldoende menselijke aandacht is). Maar een andere kat of katten in mijn nieuwe huisje is geen enkel probleem, gezellig, ik vind iedere kat leuk (als ze mij leuk vinden natuurlijk). Of nog beter, mijn tweelingbroer Rocky is ook ter adoptie en wij gaan heel goed samen (niet dat we heel klef zijn hoor). Af en toe een frisse neus halen vind ik wel prettig, een tuintje is dus leuk, maar is geen must.
Klinkt toch allemaal heel goed, ik ben heel flexibel. Heb ik nog minpuntjes? Mijn opvangmama zegt dat ik heel luidruchtig eet, net een varkentje. En als de andere kat(ten) niet snel genoeg dooreten help ik ze wel even, hahaha.

Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Kan bij kinderen: mits rustig en + 12 jaar
Moet naar buiten kunnen: zou fijn zijn
Kan op ruim appartement: ja

Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/