River en Pablo

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Dag allemaal, Ik ben River. Ik ben erg nieuwsgierig en ga altijd op zoek naar spannende dingen. Spelen vind ik super, vooral alleen, maar ook met anderen. Eten? Ja, lekker! En dan luilekker in de zetel, op de stoel, op de grond,… maakt eigenlijk niet uit, neerploffen voor een dutje. Heerlijk! Naast deze me-time heb ik ook graag gezelschap.
Hallo, Even voorstellen ik ben Pablo, een lieve leuke langharige jongeman. Ik ben heel rustig en timide, heb zeker iemand nodig die me mee op sleeptouw neemt, knuffelen is mijn grootste hobby, ik kom heel graag bij je op de zetel liggen.
* kan bij andere katten: JA
* kan bij honden: NEE
* kan bij jonge kinderen: NEE
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: NEE
* kan op appartement: JA
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via: