River en Sky

RIVER en SKY

Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Dag allemaal, Ik ben River en ben op zoek naar een gouden mandje. Ik ben een echte kater: ik ben erg nieuwsgierig en ga altijd op zoek naar spannende dingen. Spelen vind ik super, vooral alleen, maar ook even met andere. Eten? Ja, lekker! En dan luilekker in de zetel, op de stoel, op de grond,… maakt eigenlijk niet uit, neerploffen voor een dutje. Heerlijk! Naast deze me-time heb ik ook graag gezelschap. Ik zou niet graag mijn dagen alleen doorbrengen. Heb jij de perfecte thuis voor mij?

Hoi, Sky is de naam. Ik ben een hemelse poes en ben op zoek naar een nieuwe thuis. Bij mijn opvanggezin verblijf ik samen met zes andere kittens. Dat zijn mijn speelkameraadjes. Zelf ga ik ook wel op avontuur, maar met hun heb ik de tijd van m’n leven. Graag zou ik dan ook met een vriendje mijn opvanggezin verlaten. Zie je het zitten om ons in huis te nemen?

* kan bij andere katten: JA
* kan bij honden: ONBEKEND
* kan bij jonge kinderen: JA
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: NEE
* kan op appartement: JA
* kan langere tijd alleen zijn (fulltime werkende mensen): JA (met speelkameraadje)
* komt spontaan af: JA
* moet geplaatst worden met of bij ander katje: JA
* wordt graag opgepakt: JA
* schuw naar vreemde mensen toe: NEE
* komt op schoot liggen: JA

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/