Rocky

Mijn naam is Rocky, een stoere kater met een peperkoeken hartje. Ik heb een prachtige wildkleur. Ik ben een senior zeggen ze, maar dat zou je echt niet zeggen als je me ziet (en als je mijn seniorencheck ziet, met vlag en wimpel geslaagd op een heel klein hartruisje na waar niks aan hoeft te gebeuren). Ik trap af en toe een balletje en kan springen en klimmen als de beste en zit met één soepele sprong boven op je aanrecht of in de klimboom.  Ik lig graag in een overdekt mandje. Ik ben lief, zachtaardig, nieuwsgierig en hou van aaien en aandacht. En als ik miauw moet mama altijd lachen, want ik klink als een kitten zegt ze. Op schoot zitten ben ik (nog) niet gewend, maar ik laat me zonder problemen oppakken en blijf rustig zitten, dus dat komt wel goed als we daarin gaan oefenen.  Ik ben sociaal met mensen, maar ook met katten (ik leefde in een groep met 9 katten, maar daar konden we niet blijven). Ik kan als kat alleen geplaatst worden (als er voldoende menselijke aandacht is). Maar een andere kat of katten in mijn nieuwe huisje is geen enkel probleem, gezellig, ik vind iedere kat leuk (als ze mij leuk vinden natuurlijk). Of nog beter, mijn tweelingbroer Rambo is ook ter adoptie en wij gaan heel goed samen (niet dat we heel klef zijn hoor). Af en toe een frisse neus halen vind ik wel prettig, ik zit hier graag af en toe in de ren, lekker in het zonnetje. Een tuintje is dus een grote pré.
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Kan bij kinderen: nee
Moet naar buiten kunnen: zou heel fijn zijn
Kan op ruim appartement: ja
Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/