Roosje en Gommer

ROOSJE en GOMMER

Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hey ik ben Roosje een kattin van ongeveer 4 maanden. Mijn opvangmama vindt mij een superlieve rustige speelse kattin. Ik hou ook van lekker te ravotten met Gommer maar ook zekers van aandacht. Ik heb ook wel tijd om je te vertrouwen maar met een beetje geduld komt het zekers in orde.

Hey ik ben Gommer een stoere rosse kater van ongeveer 4 maanden.
Ik ben verzot op spelen met een hengeltje en zo kan je ook mijn vertrouwen winnen, eens ik je vertrouw hou ik ontzettend veel van knuffels.
Ben jij de persoon die mij tijd geeft om te ontdooien stuur dan een mailtje.

kan bij andere katten ja
kan bij honden nee
kan bij jonge kinderen nee
kan bij oudere kinderen (+14 jaar) ja rustige
moet buiten kunnen nee
kan op app ja groot

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/